Blog

Auto Ideal

20200430_131933.jpg

Renault CLIO MY17

Stupeň výbavy Initiale Paris a LED svetlomety Pure Vision

Po záplave noviniek pripravila značka Renault tento rok aj omladenie modelu Clio.

Viac informácií

renault-professionnels-carrosses-002.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

Mégane prichádza vo svojej štvrtej generácii.

Prvá jazda s novým Renault Mégane

Viac informácií

master.jpg

Tá pravá chvíľa na kúpu vozidla Renault

Výpredaj skladových vozidiel Renault

Viac informácií

Renault prichádza na trh s novým modelom, ktorý sľubuje revolúciu vo svete hybridných vozidiel – zoznámte sa s novým modelom Renault RAFALE.

Tento elegantný a technologicky vyspelý crossover teraz ponúka aj plug-in hybridnú verziu, ktorá kombinuje to najlepšie z oboch svetov: ekologickú efektivitu a výkonnosť.

Inovatívny dizajn

Renault Rafale sa môže pochváliť moderným a dynamickým dizajnom, ktorý okamžite upúta pozornosť. Elegantné línie, výrazná predná maska a LED svetlomety dodávajú vozidlu prémiový vzhľad. Interiér vozidla je navrhnutý s dôrazom na komfort a technológie, pričom ponúka priestranný a luxusný priestor pre všetkých pasažierov.

444480919_871861581636420_656093564217008956_n.jpg

Výkonnosť a ekologická udržateľnosť

Plug-in hybridná verzia Renault Rafale kombinuje benzínový motor s elektrickým pohonom, čo umožňuje dosiahnuť skvelú rovnováhu medzi výkonom a ekologickou udržateľnosťou. Vozidlo poskytuje čistú elektrickú jazdu na krátke vzdialenosti, ideálnu pre mestské prostredie, a zároveň umožňuje dlhé cesty bez nutnosti častého dobíjania. S možnosťou dobitia batérie z domácej zásuvky alebo verejných nabíjacích staníc je flexibilita a pohodlie vždy na dosah.

Technologické inovácie

Renault Rafale je vybavený najnovšími technologickými vychytávkami, ktoré zaručujú bezpečnosť a komfort pri jazde. Medzi nimi nechýba pokročilý asistenčný systém pre vodiča, dotykový infotainment systém s navigáciou a možnosťou pripojenia smartfónu, či kvalitný audio systém pre maximálny zážitok z hudby.

41150_all-new_renault_rafale__90_.jpg

Prečo si vybrať nový Renault Rafale?

Nový Renault Rafale s plug-in hybridnou technológiou je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú ekologické, no zároveň výkonné a moderné vozidlo. Svojím inovatívnym dizajnom, technologickými novinkami a dôrazom na udržateľnosť prináša nový štandard do sveta hybridných vozidiel.

Viac informácií o novom modeli Renault Rafale a jeho aj plug-in hybridnej verzii nájdete na https://renault.autoideal.sk/nove-vozidla/hybridne-vozidla/rafale/rafale-e-tech-hybrid/

all-new_renault_rafale_-_alpine_blue__17_.jpg

20170616_083341.jpg

Dobrodružné zámery

Test Renault Captur Helly Hansen dCi EDC

Viac informácií

Predáváme vozidlá značiek